Feedek - itt iratkozz fel!

Kommentek

Jogi asszisztens

Jogi asszisztens felsőfokú szakképzés + szóbeli záróvizsga tételsor

Idén lesz még megmozdulás?

2008.11.28. 19:19 TPiros

Hamarosan tényleg eljutunk abba a stádiumba, hogy a blogon tényleg olvashatóak lesznek az új közig tételek... Júliusban szeptemberre ígértem, október közepén pedig 2 héttel későbbre,  és valljuk be, november utolsó hetében még mindig nincs fent egy szál betű sem az új vizsgaanyagokból.

 

Kicsit el vagyok havazva, a gépundor még mindig tart, ráadásul azt sem szeretem, hogy télen gépelés közben kimegy az ujjamból a vér, és aztán olyan hűvös, mint egy jégcsap - szokásos mentegetőzés :)

Újabb dátumot tűzök ki, mindenesetre nem újévi fogadalmat akarok csinálni a tételfeltöltésből, mostmár magam is reménykedem, hogy a hét végén bekövetkezik. Suli szerencsére csak a nap közepéig tart, úgyhogy talán marad energiám ezzel foglalkozni.

Számítógépes vírusok ellen védekezzetek, az én gépemet még éppen nem tette tönkre :D

 

Kellemes hétvégét/pihenést mindenkinek!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jogi-asszisztens.blog.hu/api/trackback/id/tr83793091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása