Feedek - itt iratkozz fel!

Kommentek

Jogi asszisztens

Jogi asszisztens felsőfokú szakképzés + szóbeli záróvizsga tételsor

Szeptember..

2008.08.28. 18:19 TPiros

Lassan vége a szép napos reggeleknek és a kellemesen meleg nyári éjszakáknak :(( Rosszul esik, hogy 8 előtt hosszúujjút kell felvennem, de meg kell szokni .. Akinek meg kezdődik az iskola .. nem is tudom, hogy irigyeljem-e őket mióta dolgozom :) Soha nem fogok annyi kimenőt kapni, mint ahogy a suliban, s lassan már arról is csak álmodozok, hogy a délutánom szabad legyen :)

Kicsit talán pesszimistának tűnik, mégis jó kedvem van :)  Az élet megy tovább a blogon is. Hamarosan elfogynak a jogi asszisztens tételek, újakat majd csak szeptember közepétől-végétől tervezek feltölteni, addig egy-két munkajog tétellel fogom az egyre inkább megszűnő tanulási vágyat enyhíteni :)   Sajna nekem is kezdődik a suli, és több tárgyat kell felvennem, mint amennyit szeretnék, +++ a Neptun rendszer hülyeségitől és leterheltségétől is meg tudnék néha őrülni :D

Szép napot mindenkinek!  Üdv  ta:pír

Szólj hozzá!

Címkék: no jogi asszisztens

A bejegyzés trackback címe:

https://jogi-asszisztens.blog.hu/api/trackback/id/tr64637439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása