Feedek - itt iratkozz fel!

Kommentek

Jogi asszisztens

Jogi asszisztens felsőfokú szakképzés + szóbeli záróvizsga tételsor

2008-as tételek

2008.05.18. 20:55 TPiros

Kedves Látogatók, sajnos bebizonyosodott, hogy későn kezdtem el feltölteni a tételeket :( Ugyanis a Pécsi Tudományegyetem (amelynek kiszervezett képzésén vettem részt én is) honlapján megtaláltam a friss szóbeli tételeket, melyekre a 2008-ban vizsgázók számíthatnak. Link: Pécsi Tudományegyetem - Jogi asszisztens képzés szóbeli tételsor

6 témakör, vannak azonban egyezések is, ezért ezeket a tételeket fogom előnyben részesíteni. Ma viszont aludnom kell, hogy holnap friss legyek és vágjon az eszem mint a borotva :) Hasonlót kívánok a többi vizsgázónak is!

1 komment

Címkék: 2008 jogi asszisztens

A bejegyzés trackback címe:

https://jogi-asszisztens.blog.hu/api/trackback/id/tr42475843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Julcsi 2008.06.14. 14:36:29

Kedves tapírMester!
Sajnos a PTE oldalán nem találtam letölthető tételeket!!!
Tehát méginkább szükségem lenne rád!
Eddig ez volt az egyetlen használható oldal, amit a google-ben találtam, ezért is fordulok hozzád segítségért. Remélem, hogy elszoktad olvasni a leveleket.
Várom a feltöltött tételeket, Addig is: minden jót!
süti beállítások módosítása