Feedek - itt iratkozz fel!

Kommentek

Jogi asszisztens

Jogi asszisztens felsőfokú szakképzés + szóbeli záróvizsga tételsor

Erkölcsi bizonyítvány az álláskereséshez

2008.07.14. 09:40 TPiros

Elnézést kérek minden kedves látogatómtól, aki idetévedt és azzal kellett szembesülnie, hogy majd' két hete áll az oldal :((  Mivel vége a sulinak muszáj állást keresnem, s ez volt a program... Természetesen bejelentkeztem a munkaügyi központba. Időközben a városi hetilapban találtam egy pályázatot, amely a végzettségemhez teljesen passzol (nem a jogi asszisztenshez, de jó pontnak számít az is). Ekkor eszembe jutott, hogy esetleg a munkaügyi is kiajánlhatná nekem ezt az állást, de mintha hozzájuk el sem jutott volna hogy egy poszt betöltésre vár.

Erkölcsi bizonyítvány szükséges... szinte már ez egy tortúra volt :) Kezdődött ott, hogy az erkölcsi bizonyítvány kérőlap 100 Ft, a benne lévő csekk 2200 Ft, írják a kitöltési útmutatóban, hogy ajánlva adjuk fel (ez asszem 180 Ft) és a boríték (amit a kérőlappal együtt adtak) belföldi postai továbbítását még szintén felszámolják (kb 80 Ft) - de mi lett volna, ha ez utóbbit már meghitelezik nekünk?? :) + még le is kellett volna fénymásolnom a biztonság kedvéért, de bíztam benne, hogy 2 állami szerv képes továbbítani egymás között egy papírfecnit, anélkül, hogy az megszűnjön létezni.

A hatósági erkölcsi bizonyítvány az igényléstől számított 9. napon érkezett meg, úgy hogy a feladás dátuma 1 nappal korábbi. Kifürkészhetetlen számomra, hogy a közigazgatásnak miért kell ennyire bonyolultnak lennie.

De egyelőre még mindig pályakezdő álláskereső vagyok, habár van mit csinálnom. Legkésőbb holnap fogok feltölteni tételt, és mivel nem érkezett újabb kívánságlista, ezért magam fogom eldönteni, hogy mit :)

Mégegyszer bocsi a kis nyári szünetért; és kellemes pihenést azoknak, akik megtehetik :D

Szólj hozzá!

Címkék: erkölcsi bizonyítvány erkölcsi bizonyítvány igénylés

A bejegyzés trackback címe:

https://jogi-asszisztens.blog.hu/api/trackback/id/tr91567083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása